In de wellnessruimte van onze luxe gite vindt u alles om het u naar uw zin te hebben:

  • Een verwarmd binnenzwembad (28-29°C)
  • Een klassieke sauna of een Bio-Sauna
  • Luminotherapie om uw energie terug te vinden
  • Een leeshoek of ontspannende muziek
  • En bovendien een buitenterras van 250 m²

Onze luxe gite met verwarmd binnenzwembad, sauna en luminotherapie staat voor een weekend of een volledige week tot uw beschikking...

 

Zwembad: Een separaat gebouw dat met het hoofdgebouw in verbinding staat, is helemaal als "Wellnessruimte" ingericht met een zwembad op de begane grond, een wintertuin en een wellnessruimte op de eerste verdieping. Van daar hebt u een prachtig panoramisch uitzicht op de binnenplaats. Het overdekte zwembad van 9 x 4 x 1,30 m wordt het hele jaar verwarmd tot 28-29°C. Het is geheel betegeld en voorzien van een overvloeisysteem waardoor het gebruik zeer is. Bovendien is het zwembad voorzien van een systeem om tegen de stroom in te kunnen zwemmen, “jet-stream” genoemd, en waaraan vooral de sportievelingen veel plezier zullen beleven. Er staan waterspelen ter beschikking van onze gasten.
 
Sauna: Onze Finse sauna biedt plaats aan 3 tot 4 personen. Hij werkt als een klassieke sauna én als een Bio-Sauna met een lagere temperatuur en een hogere vochtigheid.
 
Luminotherapie: Enkele sessies "Luminotherapie" geven u nieuwe energie, in het bijzonder van de herfst tot de lente. De voordelen zijn wel bekend: gemakkelijker opstaan, verbeterde waakzaamheid, verhoging van de levensenergie, verbeterde eetlust...
 
In de wellnessruimte vindt u ook een “rusthoek” waar u in alle rust een glaasje kunt drinken, lezen of naar ontspannende muziek kunt luisteren.
 
Buiten op het ruime terras staan onze ligstoelen klaar voor de zonliefhebbers.