De keuken van onze gite is uitgerust met kwalitatief hoogwaardige apparatuur...

  • Moderne keuken die volledig is uitgerust voor grote groepen
  • Serviesgoed, tafellakens en servetten van hoge kwaliteit alsmede tafeldecoratiemateriaal

 ...maar de keuken kan ook een plek zijn waar men zich vermaakt:

  • Zelf uw maaltijden bereiden met vrienden of familie
  • Indien u dit wenst kunnen wij een “Chef aan huis” voor u regelen die voor u een feestmaaltijd bereidt met volledige bediening aan tafel
  • Uitgebreide cateringservice door de beste traiteurs uit onze streek

De keuken van onze gite is uitgerust met kwalitatief hoogwaardige apparatuur...

Onze moderne keuken is zodanig ingericht dat hij is afgestemd op de behoeften van grote groepen: 7 vitro-ceramische kookplaten, 2 ovens, een grote koelkast, een magnetronoven, een ultrasnelle professionele afwasmachine, 2 koffiezetapparaten en een Senseo-apparaat, een broodrooster en een citruspers. Om uw buffetten op smaakvolle wijze te presenteren hebt u ook de beschikking over réchauds bain-marie. Al deze apparatuur, het serviesgoed, het glaswerk en het bestek zijn van professionele kwaliteit.
Om uw maaltijden een feestelijk tintje te geven hebt u tevens de beschikking over tafellakens, placemats, servetten, tafeldecoratie-materiaal, kaarsen ... Bovendien is er een “wijnkast” waarin wij in overleg met u een aantal van onze flessen wijnen kunnen leggen. U betaalt afhankelijk van de consumptie. Maar u kunt er ook uw eigen meegebrachte flessen inleggen. U bent er dan verzekerd dat de wijn de juiste temperatuur heeft.

Naast de keuken bevindt zich een grote wasruimte met een directe uitgang naar buiten. U vindt er wasmachines en wasdrogers, een diepvriezer, een extra koelkast, schoonmaakmiddelen en een provisieruimte.

Voor de mooie dagen staan buiten 2 gasbarbecues. Omdat ze onder een afdak staan kunt u ze ook bij wisselvallig weer gebruiken.

... en in de keuken kan er ook worden genoten:

  • Misschien wilt u gedurende uw verblijf lekker zelf kokkerellen met uw familie of vrienden
  • Misschien wilt u dat wij een “Chef aan huis” voor u regelen die u een menuvoorstel zal doen dat absoluut niet onderdoet voor de betere restaurants en die met zijn team zal zorgen voor de volledige  bediening aan tafel. Dit moet u wel van te voren reserveren. Menu’s en tarieven sturen wij u op verzoek graag toe.
  • Misschien wilt u gebruik maken van onze traiteurservice door de beste traiteurs uit de regio waarbij u kunt kiezen uit een zeer uitgebreide kaart: buffetten, paëlla, gastronomische maaltijden enz…. Alles wordt bij het huis bezorgd. De kaart kan u op verzoek worden toegezonden.