Luxueuze en landelijk gelegen vakantiewoning voor gezinnen, groepen en bedrijven

  • Een uitzonderlijke omgeving in het hartje van een privévallei
  • 9 slaapkamers met eigen badkamer of douche en toilet
  • Capaciteit tot 22 personen
  • Verwarmd binnenzwembad het hele jaar beschikbaar, sauna
  • 750 m² tot uw beschikking
  • Geclassificeerd met 5 strohalmen, de hoogste officiële classificatie
  • De kamers worden net als in een hotel voor u in gereedheid gebracht
  • Persoonlijke ontvangst door de eigenaars
  • Oog voor detail en netheid

Droomt u van een luxueuze, zeer knusse gite of een vrijstaand huis met karakter en uitzonderlijk veel ruimte?
Zoek dan niet verder, u bent hier op de goede plaats...

De residentie van Boukai-Moulin is een zeer ruim, luxueus en smaakvol ingericht huis voor gezinnen, groepen en bedrijven. Het is gebouwd rondom een centrale binnenplaats en straalt een onbetwistbare charme uit. Zowel binnen als buiten geeft het een gevoel van ruimte.

Ons vakantiehuis ligt in de vrije natuur midden in een privé-vallei.
Bij aankomst rijdt u over een mooie laan met kastanjebomen en even later valt u voor de charme van een betoverende plek die voor u ligt met een rivier, weilanden, bossages en een vijver. Een zeer groot park staat tot uw beschikking voor de momenten dat u wilt ontspannen.

Boukai-Moulin is ook een vakantiehuis waar u met uw familieleden en vrienden kunt verblijven en waar ook kinderen welkom zijn. Zij zullen zich op deze rustige en rustgevende plek veilig voelen, of het nu in het zwembad is, op de fiets op het speciale parcours, op de trampoline of bij andere spellen.

 

Het genoegen u te mogen ontvangen...

Bij uw aankomst wordt u persoonlijk verwelkomd door de eigenaars, Ruth en Jean-Pierre Stassen: Zij zullen u met plezier uitleggen hoe de diverse apparaten werken, u adviezen geven met betrekking tot uw activiteiten of u met andere zaken van dienst zijn.

We bieden u een gite met een hoog serviceniveau

De slaapkamers en badkamers worden in gereedheid gebracht zoals in een hotel. Voor de bereiding van uw maaltijden leveren wij u tafellakens, servetten en zelfs kaarsen.

Wij schenken veel aandacht aan details en netheid: na elke verhuur zorgen wij er voor dat het huis en de sanitaire voorzieningen goed worden schoongemaakt.
 
Na uw verblijf in Boukai-Moulin zult u naar huis teruggaan vol onvergetelijke herinneringen en met slechts één wens: zo snel mogelijk nog eens terugkomen.